AGVA STUDIO desenvolupa projectes d'interiorisme, rehabilitació i decoració per a habitatges, hotels, locals comercials i oficines.

Realitzem interiors amb caràcter propi, que reflecteixin la personalitat del client, sigui aquest un particular o una empresa amb la seva pròpia imatge i identitat corporativa. El nostre objectiu és desenvolupar espais atractius, funcionals, i acollidors executats amb qualitat, que contribueixin al benestar i a la salut dels usuaris. Per a això , la selecció adequada dels materials i de la il·luminació, així com el control de la qualitat ambiental, són essencials. Sempre que sigui possible, preferim utilitzar materials naturals i /o ecològics que envelleixin amb elegància.

El nostre objectiu és donar un servei d'alt nivell a mida de cada client, per això, en la primera fase del projecte es fa un estudi en detall per identificar les seves necessitats concretes i preferències. És important definir l'ambient general de cada espai que es vol aconseguir, a més de tots els aspectes pràctics .

Oferim l'opció de realitzar reformes interiors integrals "clau en mà " amb la finalitat d'estalviar al client preocupacions i sobrecostos innecessaris . La integració de tot el procés sota la coordinació del nostre estudi, permet un major control de la qualitat final i l'optimització de la relació qualitat/preu, així com el compliment dels pressupostos i dates de lliurament.

SERVEIS

  • INTERIORISME RESIDENCIAL / DECORACIÓ
  • INTERIORISME COMERCIAL / RETAIL
  • INTERIORISME ESPAIS DE TREBALL / OFICINES
  • REHABILITACIÓ I REFORMES
  • RENOVACIÓ DE CUINES I BANYS / LIFE-LONG LIVING DESIGN
  • ASSESSORIA / REHABILITACIÓ PER A LA ECOEFICIÈNCIA I SALUT ( EFICIÈNCIA ENERGÈTICA / REDUCCIÓ · CONSUM AIGUA / MILLORA AMBIENTAL )
  • GESTIÓ INTEGRAL DEL PROJECTE. OBRES “CLAU EN MÀ”