Fundat al 2006, AGVA STUDIO és un estudi creatiu dedicat a l’arquitectura, el disseny d’espai públic, el paisatgisme i l´interiorisme. El nostre objectiu final és crear llocs i espais que millorin la vida de les persones. Per això sempre cerquem treure el màxim potencial de cada encàrrec, sigui quina sigui la seva escala, mantenint el pressupost i el calendari establert. Igual d’important és per a nosaltres el compromís amb la sostenibilitat en cada projecte. Considerem que un bon disseny comporta una integració en l’entorn adequat i un ús eficient i intel·ligent dels materials, recursos naturals i energia a curt, mig i llarg termini.

Mireia Vergés i Ruediger Wurth dirigeixen AGVA STUDIO

Mireia Vergés va estudiar arquitectura a l’ETSAB de Barcelona i a la Metropolitan University of London, i és Màster en Teoria i Història de l’Arquitectura per l’ETSAB. Ha estat docent a Arquitectura LaSalle (Universitat Ramon Llull), i a l’Escola Superior de Disseny BAU (UVIC), desenvolupant investigacions sobre l’arquitectura domèstica i la relació entre la llum i l’arquitectura. Ha col·laborat en diverses publicacions sobre arquitectura i disseny.

Ruediger Wurth és arquitecte. Després de finalitzar la formació professional com fuster i ebenista, va estudiar arquitectura a la HTWG de Constança (Alemanya) i a l’École d’Architecture de Lió (França). Ha col·laborat amb reconeguts despatxos d’arquitectura de Berlín, Constança, Barcelona i Hamburg. Ruediger Wurth té una àmplia experiència en el disseny i desenvolupament de projectes d’espai públic i paisatgisme.

  • Concurs d’idees per a l’espai resultant del cobriment de la línia de ferrocarril Barcelona- França al seu pas per Montcada i Reixac . Reordenació urbana de Montcada Centre, La Ribera i Can Sant Joan. – Tercer premi. Primer premi jurat popular
  • Concurs d’idees per a edificis d’equipaments a Reus: Arxiu Comarcal de l’Alt Camp , CAP, Centre de Rehabilitació i Habitatges tutelats- Segon Premi
  • Concurs d’idees per a Centre Cultural i Auditori a Vilablareix – Menció
  • Concurs Centre Sociocultural i Centre de Convencions a Malgrat – Tercer Premi
  • Concurs oficina bancària Caixa d’Arquitectes a Barcelona- Menció