“Cal tenir els peus ben arrelats a terra, per a poder saltar ben enlaire, cap al cel” Joan Miró, 1925

 

Fundat al 2006, AGVA STUDIO és un estudi creatiu dedicat a l’arquitectura, el disseny d’espai públic, el paisatgisme i l´interiorisme. Amb una aproximació transversal al projecte, que integra qüestions de caràcter divers (social, cultural, tècnic, legal, estètic, econòmic, medi ambiental…) el nostre objectiu és trobar la solució més suggestiva i adient per a cada encàrrec, sigui quina sigui la seva escala. Junt amb la experimentació creativa, considerem que és imprescindible un treball tècnic rigorós, interès pel detall i un estricte control del pressupost i el calendari establert. Un bon disseny comporta una interpretació intel·ligent del seu context general, incloent l’entorn físic, tècnic i cultural, considerant el seu impacte en el paisatge i fent un ús responsable dels recursos mediambientals. El treball de l’estudi ha estat reconegut amb varis premis i mencions.

Mireia Vergés i Ruediger Wurth dirigeixen AGVA STUDIO.

Mireia Vergés va estudiar arquitectura a l’ETSAB de Barcelona (1999) i a la Metropolitan University of London, i és Màster en Teoria i Història de l’Arquitectura per l’ETSAB (2012). Ha estat docent a Arquitectura LaSalle (Universitat Ramon Llull), i a l’Escola Superior de Disseny BAU (UVIC), desenvolupant investigacions sobre l’arquitectura domèstica i la relació entre la llum i l’arquitectura. Ha col·laborat en diverses publicacions sobre arquitectura i disseny. Des del 2020 forma part de l’agrupació de pèrits i mediadors AAEPFMC (és pèrit judicial) i des del 2010 de l’associació AuS (Arquitectura i Sostenibilitat) del Col⋅legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya.

Ruediger Wurth és arquitecte. Després de finalitzar la formació professional com fuster i ebenista, va estudiar arquitectura a la HTWG de Constança (Alemanya) i a l’École d’Architecture de Lió (França). Ha col·laborat amb reconeguts despatxos d’arquitectura de Berlín, Constança, Barcelona i Hamburg. Ruediger Wurth té una ampla experiència en el disseny i desenvolupament de projectes d’espai públic i paisatgisme.

  • Concurs d’idees per a l’espai resultant del cobriment de la línia de ferrocarril Barcelona- França al seu pas per Montcada i Reixac . Reordenació urbana de Montcada Centre, La Ribera i Can Sant Joan. – Tercer premi. Primer premi jurat popular
  • Concurs d’idees per a edificis d’equipaments a Reus: Arxiu Comarcal de l’Alt Camp , CAP, Centre de Rehabilitació i Habitatges tutelats- Segon Premi
  • Concurs d’idees per a complex cultural i auditori a Vilablareix – Menció
  • Concurs Centre Sociocultural i Centre de Convencions a Malgrat – Tercer Premi
  • Concurs oficina bancària Caixa d’Arquitectes a Barcelona- Menció