AGVA STUDIO desenvolupa projectes d’interiorisme, rehabilitació i reformes per a habitatges, hotels, locals comercials i oficines. Contacti’ns i demani el seu pressupost personalitzat sense compromís: agva@agva.es

Qualitat i Caràcter

Per a realitzar interiors amb caràcter propi, el pas inicial és sempre dialogar amb el client, per entendre amb profunditat els seus desitjos, necessitats i preferències. Això ens permet definir un programa precís i l’ambient desitjat en cada cas concret. Per a nosaltres, l’equilibri i proporció de cada espai, la bona qualitat de la il·luminació, la selecció de materials, colors i mobiliari, són essencials. Li donem la mateixa importància a una execució impecable i a la bona qualitat dels acabats, així com al control eficient del pressupost i el calendari. Dissenyem espais acollidors, atractius i funcionals, on mimem tots les detalls.

Confort

Un bon interior contribueix al benestar i a la salut de les persones que hi viuen. No dissenyem interiors només per a ser vistos o fotografiats, sinó que construïm entorns de gran qualitat ambiental, en els quals la llum, la temperatura, la humitat, la ventilació i la selecció de materials, preferentment naturals, les textures i l’acústica s’estudien amb molta cura. Proposem interiors saludables i responsables a nivell social i medi ambiental.

Reformes clau en mà

Oferim l’opció de realitzar reformes interiors “claus en mà” amb la finalitat d’estalviar al client preocupacions i sobrecosts innecessaris. La integració de tot el procés sota la coordinació del nostre estudi, permet un major control de la qualitat final i l’optimització de la relació qualitat/preu.  

Serveis

  • Interiorisme Residencial
  • Interiorisme Comercial/ Retail
  • Interiorisme Espais de treball/ Oficines
  • Rehabilitació i Reformes
  • Renovació de cuines i banys/ Life-long living design
  • Assessoria/ Rehabilitació per a la ecoeficiència i salut (eficiència energètica/ reducció consum aigua/ millora ambiental)
  • Gestió integral del projecte. Obres “claus en mà”