AGVA STUDIO desenvolupa projectes d’interiorisme, rehabilitació i reformes per a habitatges, hotels, locals comercials i oficines. Contacti’ns (agva@agva.es ) i demani un pressupost sense compromís.

DISSENYS PERSONALITZATS

Proposem interiors únics amb caràcter propi. El diàleg en profunditat amb els clients ens permet entendre els seus desitjos i necessitats per a definir el programa i l’ambient desitjat en cada cas concret. Per a nosaltres, l’equilibri i proporció de cada espai, la bona qualitat de la il·luminació, la selecció de materials, colors i mobiliari, són essencials. Li donem la mateixa importància a una execució impecable i la bona qualitat dels acabats, així com el control eficient del pressupost i el calendari. Dissenyem espais acollidors, atractius i funcionals, on mimem tots les detalls.

ESPAIS PER A GAUDIR

Un bon interior contribueix al benestar i a la salut de les persones que hi viuen. No dissenyem interiors només per a ser vistos o fotografiats, sinó que construïm entorns de gran qualitat ambiental, en els quals la llum, la temperatura, la humitat, la ventilació i la selecció de materials, preferentment naturals, les textures i l’acústica s’estudien amb molta cura. Proposem interiors saludables i responsables a nivell social i medi ambiental.

Reformes claus en mà

Oferim l’opció de realitzar reformes interiors “claus en mà” amb la finalitat d’estalviar al client preocupacions i sobrecosts innecessaris. La integració de tot el procés sota la coordinació del nostre estudi, permet un major control de la qualitat final i l’optimització de la relació qualitat/preu.  

Serveis

  • Interiorisme Residencial 
  • Interiorisme Comercial/ Retail 
  • Interiorisme Espais de treball/ Oficines 
  • Rehabilitació i Reformes 
  • Renovació de cuines i banys/ Life-long living design 
  • Assessoria/ Rehabilitació per a la ecoeficiència i salut (eficiència energètica/ reducció consum aigua/ millora ambiental) 
  • Gestió integral del projecte. Obres “clau en mà”